La Trattoria Romana am regăsit elementele definitorii ale conceptului de Ducati Caffé. Aici cafeaua bună, produsele culinare savuroase, bauturi pentru toate gusturile și mai ales prietenia și ospitalitatea se întâlnesc într-un loc unic, primitor, oferind emoții bune, evenimente și stil.

Împreuna vom incerca sa promovam pasiunea pentru brandul italian Ducati sub conceptul de Ducati D.O.C. București Caffé @ Trattoria Romana. Într-o ambianță pătrunsă cu talent italian, dorim să transmitem toate valorile brand-ului într-o celebrare a stilului și autenticității.

În plus față de transmiterea conținutului brandului Ducati și creșterea popularității sale, chiar și mai departe, ne propune să oferim un punct de întâlnire, central, pentru toți cei care au, sau visează de a avea, o motocicletă Ducati.

Fie ca fundal sau poate live, muzica din interior este întotdeauna plăcută, niciodată intruzivă, și nu va împiedica Ducatiștii de a vorbi, fără a fi nevoie să strige, despre cele mai recente călătorii ale lor sau performanțele motocicletelor Ducati.

De la micul dejun, la prânz și până la cină, ca un loc de întâlnire pentru evenimente speciale, cum ar fi degustare de vinuri si prezentări, la Trattoria Romana este un amestec perfect de autenticitate a produselor alimentare, combinații creative gastronomice și o atenție minuțioasă la detalii. Locul perfect pentru cei care caută emoție și armonie și, mai presus de toate, pasiune și bucurie pentru toate lucrurile fine, în stil italian.

Dragi prieteni, Ducatiști, vă așteptăm cu drag la Ducati DOCB Caffé @ Trattoria Romana.